Kühn vertrekt definitief naar Bayern München

2019 07 06 Ajax Anderlecht 243
2019 07 06 Ajax Anderlecht 243

Ajax en Bayern München hebben overeenstemming bereikt over de onmiddellijke transfer van Nicolas Kühn naar de Duitse recordkampioen. De spits werd sinds januari van dit jaar door Bayern gehuurd van Ajax.

Tags

  • #Kühn
  • #Transfer

Socials

Kühn had in Amsterdam nog een contract dat liep tot 1 juli 2021. De 20-jarige Duitser kwam in 2018 over van Rasenball Leipzig. Hij maakte op 16 maart 2018 zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens de wedstrijd De Graafschap – Jong Ajax (2-4).

In totaal kwam Kühn 43 keer in actie voor het beloftenelftal en scoorde daarin 5 keer. Met Jong Ajax werd hij in 2018 kampioen van de Eerste Divisie.

Tags

  • #Kühn
  • #Transfer

Socials

Gerelateerde artikelen

Scheutjens

Scheutjens keeperstrainer van Ajax

Ajax heeft met Anton Scheutjens overeenstemming bereikt om de keeperstrainer van Ajax 1 te worden. De inwoner van Someren komt over van Almere City FC en tekent een tweejarig contract.

Tags

  • #Scheutjens

Socials

Gaag 1

Ajax verlengt contract Van der Gaag

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Mitchell van der Gaag over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2021. De nieuwe overeenkomst met de hoofdtrainer van Jong Ajax gaat in per 1 juli 2020 en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Van der Gaag

Socials

Tadic

2 jaar genieten van Dusan Tadic

Dusan Tadic speelt alweer 2 jaar in het shirt van Ajax. Om dat te vieren, maakten wij deze fraaie compilatie van de aanvaller in Amsterdamse dienst. En onze captain is nog lang niet klaar bij Ajax.

Tags

  • #Tadic

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl