Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog | Ajax Vrouwen terug naar Nederland

De Ajax Vrouwen hebben de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League bereikt. De Ajacieden versloegen FC Dinamo BSUPC met 3-0 dankzij treffers van Romée Leuchter (2) en Sherida Spitse. In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Liveblog

10:00

Terug naar Amsterdam

Terugweg 900 ??

Zondag 10 september

Goedemorgen Ajacieden,

In alle vroegte vertrokken de Ajax Vrouwen, met een heerlijk resultaat op zak, vanochtend uit Moldavië. Onze fotograaf legde deze fraaie plaat vast net voor vertrek. 


23:55

Highlights

We sluiten het liveblog voor vandaag af met de highlights van het duel tussen de Ajax Vrouwen en FC Dinamo BSUPC.


21:35

Reacties 🗣️

De Ajax Vrouwen plaatsten zich zaterdag voor de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League door met 3-0 te winnen van FC Dinamo BSUPC. Trainer Suzanne Bakker, aanvoerder Sherida Spitse, doelpuntenmaker Romée Leuchter en Europese debutant Danique Noordman waren na afloop erg blij met het resultaat in Moldavië. "We hebben ons doel bereikt."


20:32


20:15

👕🖊️

Wedstrijd900 14 ??

Fred Duijn, de Nederlandse ambassadeur in Moldavië, ontving na afloop van de wedstrijd in het CSR Orhei Stadium een gesigneerd Ajax-shirt uit handen van aanvoerder Sherida Spitse.


19:25

❌❌❌

Na afloop van de met 3-0-gewonnen wedstrijd tegen FC Dinamo BSUPC waren de Ajacieden erg blij. Er was bij veel spelers een grijns van oor tot oor te zien.


18:52

Volgende ronde ✅

🕘 90+4.

De Ajax Vrouwen hebben de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League bereikt door met 3-0 te winnen van FC Dinamo BSUPC. Romée Leuchter (2) en Sherida Spitse waren trefzeker in Moldavië.


18:47

Rode kaart

🕘 88.

FC Dinamo BSUPC krijgt een rode kaart. Arina Sitnikava vloert de doorgebroken Danique Tolhoek en kan het veld verlaten.


18:45

Doelpunt ⚽

Standaardgoalgif ??

🕘 86.

Romée Leuchter maakt haar tweede doelpunt van de wedstrijd. Haar eerste inzet kan nog gekeerd worden door de keeper van FC Dinamo BSUPC, maar in de rebound schiet ze alsnog raak.


18:43

Dubbele wissel 🔁

🕘 84.

Weer een dubbele wissel bij de Ajax Vrouwen. Isabelle Hoekstra en Milicia Keijzer komen erin voor Chasity Grant en Ashleigh Weerden.


18:40

Voorsprong verdedigen ⛔

Wedstrijd900 13 ??

🕘 81.

De Ajax Vrouwen verdedigen de 2-0-voorsprong nog altijd met succes. De ploeg van Suzanne Bakker komt niet echt in de problemen in het tweede bedrijf.


18:31

Dubbele wissel 🔁

🕘 72.

Trainer Suzanne Bakker heeft haar ploeg op twee plaatsen gewijzigd. Quinty Sabajo en Danique Tolhoek komen binnen de lijnen voor Danique Noordman en Rosa van Gool.


18:27

Tweede helft in beeld 📸


18:24

Een tussenstand waar we blij van worden

Wedstrijd900 12 ??

18:23


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Ajax Vrouwen Vertrek 1920

In beeld | Ajax Vrouwen reizen naar Moldavië

De Ajax Vrouwen meldden zich woensdagmiddag op Schiphol voor een vliegreis naar Moldavië. Daar bereiden de Ajacieden van trainer Suzanne Bakker zich vanaf vanavond voor op de finalewedstrijd, op zaterdag, in de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Bente 1920

Jansen nieuw bij Ajax Vrouwen: 'Rustig en sfeerbewaker'

Bente Jansen speelde met de Ajax Vrouwen in Frankrijk een oefenduel met Olympique Lyon: 1-2-winst. Tijdens de trip maakten we kennis met de nieuweling. "Ik vind het fijn als iemand op zijn gemak is bij mij en daar wil ik mijn best voor doen."

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Jansen

Socials