Makkelie fluit bekerfinale tussen Ajax en PSV

Makkelie Bf 142
Makkelie Bf 142

Danny Makkelie heeft zondag de leiding over de bekerfinale tussen Ajax en PSV. In de Kuip wordt Makkelie bijgestaan door assistenten Hessel Steegstra en Jan de Vries. Joey Kooij fungeert als vierde official. Dennis Higler is de VAR en wordt geassisteerd door Erwin Zeinstra. De bekerfinale begint zondag vanaf 18:00 uur.

Tags

  • #PSVAJA
  • #TheFinals

Socials

De 39-jarige arbiter was dit seizoen vier keer eerder de scheidsrechter bij een duel van Ajax. Op speeldag drie tijdens Ajax – Vitesse (5-0), in oktober bij sc Heerenveen – Ajax (0-2) en gedurende de laatste ontmoeting tussen Ajax en PSV in Eindhoven (1-2). De meest recente wedstrijd van Ajax met Makkelie als leidsman was de Klassieker in Amsterdam vorige maand tegen Feyenoord (3-2).

Voor Makkelie wordt de finale in de Kuip zondag zijn tweede nationale bekerfinale. Eerder floot hij de eindstrijd in 2017 tussen AZ en Vitesse.

Tags

  • #PSVAJA
  • #TheFinals

Socials

Gerelateerde artikelen

Dusanjuicht

Highlights Ajax - Sparta | Ervaring van onschatbare waarde

Ajax heeft drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Sparta. In de tweede helft keerden de ervaren spelers de wedstrijd om in het voordeel van de Amsterdammers. Dankzij goals van Davy Klaassen en Dusan Tadic werd het 2-1. Aan de wedstrijd ging een steunbetuiging aan Louis van Gaal vooraf. De 70-jarige trainer lijdt aan prostaatkanker en heeft een verleden bij beide clubs.

Tags

  • #AJASPA

Socials