Suzanne Bakker wint Rinus Michels Award

Suzannebakkerajapsg1920
Suzannebakkerajapsg1920

Suzanne Bakker heeft op het Nationaal Voetbaltrainers Congres de Rinus Michels Award gekregen. Bakker won de prijs na een succesvolle campagne in de UEFA Women’s Champions League met de Ajax Vrouwen. Ook pakte ze dit jaar de KNVB Beker met de vrouwen van Ajax. De hoofdtrainers uit het betaald voetbal en de bondscoach kiezen de Trainer/Coach van het jaar Azerion Vrouwen Eredivisie 2023/2024.

Tags

  • #Bakker
  • #AjaxVrouwen

Socials

Bakker nam na het afgelopen seizoen afscheid van Ajax met een landstitel en KNVB Beker op zak. De 37-jarige trainer was sinds 2018 actief bij de club. Overigens is het de eerste keer dat de Azerion Vrouwen Eredivisie deel uitmaakt van dit evenement. Joran Pot van FC Twente was de andere genomineerde trainer.

Gerelateerde artikelen

Seizoensoverzichtajaxvrouwen

Seizoensoverzicht Ajax Vrouwen | UWCL-succes en bekerwinst

Het seizoen 2023/2024 van de Ajax Vrouwen is er een voor in de geschiedenisboeken. De Amsterdammers reikten tot de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League en wonnen de KNVB Beker. We blikken samen met trainer Suzanne Bakker en sterkhouder Kay-Lee de Sanders terug op het memorabele jaar.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header ABN Video 1920

UWCL-campagne Ajax Vrouwen is pure winst

De UEFA Women's Champions League niet gewonnen, maar wel gewonnen met de Women's Champions League. Deze video laat het verhaal van de Europese campagne zien door de ogen van de Ajax Vrouwen en fans.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

App 16X9

Ajax Open Dag – Leven als een Ajacied

Op de Ajax Open Dag 2024 kan je maandag 5 augustus leven als een Ajacied. Bekijk de presentatie van onze teams, optredens van diverse artiesten en debuteer als Ajacied in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #OpenDag

Socials