Topscorer Haller: 'Iedereen probeert elkaar te helpen in deze groep'

Met twee doelpunten was Sébastien Haller ook tegen Besiktas weer erg belangrijk voor Ajax. Inmiddels staat de teller na vijf UEFA Champions League-duels op negen treffers. De spits is blij met de dynamiek in de spelersgroep.

Tags

  • #UCL
  • #BESAJA

Socials

"Het geeft een geweldig gevoel te scoren in de Champions League", opent Haller op de ochtend na de wedstrijd. "Ook om tot Man of the Match te worden verkozen is fantastisch."

Helpen
De spits keek kort na het duel in Istanbul zijn treffers nog niet terug. "Na de wedstrijd is het lekker om tot rust te komen. Het is goed om dan met het team rustig na te praten over de avond. Daar hebben we meestal weinig tijd voor."

Haller begon op de bank en kwam er na rust in. Met zijn goals maakte hij het verschil. "Je wil natuurlijk gewoon op het veld staan. Ik was gretig en probeerde druk te zetten en aanwezig te zijn. Zeker als je als team achterstaat in de Champions League wil je helpen. Na de 1-1 kregen we ons zelfvertrouwen terug." 

"We hebben iedereen nodig binnen onze selectie. Het draait daarin ook om communicatie. Ik ben heel blij met de wisselwerking tussen de jongere en de oudere spelers in de groep. Iedereen probeert elkaar te helpen."

Haller is vastbesloten zijn goede vorm door te trekken. "Ik wil deze flow vasthouden. Ik kan erop rekenen dat mijn teamgenoten me daarbij helpen."

Gerelateerde artikelen

Tenhagreactie1280

Ten Hag blij met comeback: 'De rol van Haller springt in het oog'

Erik ten Hag was blij dat de ploeg na de 1-0-achterstand de rug rechtte tegen Besiktas. Daarbij gaf hij spits Sébastien Haller ook een compliment. "De rol van hem springt in het oog. Ik ben er heel blij mee dat iemand vanaf de bank dit effect heeft."

Tags

  • #UCL
  • #BESAJA

Socials

Onanareactie1280

Onana: 'Ik ben hier om het team te helpen'

Andre Onana genoot van zijn terugkeer op het veld voor Ajax en de driepunter in Turkije: 1-2. De doelman was verrast dat hij mocht starten tegen Besiktas ten faveure van Remko Pasveer. "Hij doet het erg goed. Ik ben blij met mijn rentree, maar nog gelukkiger met de overwinning."

Tags

  • #UCL
  • #BESAJA

Socials

Nereskapje

The day after: zo verliep de de dag na de comeback in Istanbul

Ajax won woensdagavond met 1-2 van Besiktas in de UEFA Champions League. Donderdag reizen de Ajacieden vanuit Istanbul terug naar Amsterdam. Via dit liveblog houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rond de selectie van Erik ten Hag.

Tags

  • #UCL
  • #BESAJA

Socials