Voorbereiding in volle gang bij Ajax Vrouwen zonder internationals

Ajaxvrouwentraining11juli
Ajaxvrouwentraining11juli

Zonder de Oranje-internationals werkten de Ajax Vrouwen donderdag hun training af in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van Hesterine de Reus en assistent-trainer Sonny Silooy werd de focus gelegd op het inslijpen van nieuwe spelprincipes.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Zowel De Reus als Silooy sprak zich na afloop van de training van donderdag positief uit over de Ajax Vrouwen-selectie. Beiden hebben het gevoel met een leergierige groep te mogen werken en voelen zich welkom. De trainers zijn sinds dit seizoen verbonden aan het vlaggenschip.

Internationals
Op donderdag stond er een selecte groep op het veld. Chasity Grant en Sherida Spitse zijn weg met het Nederlands elftal. Zij spelen vrijdag een EK-kwalificatieduel met Italiƫ. Oranje O19 speelt vanaf 14 juli het Europees kampioenschap in Litouwen. Voor dat team zijn Ajacieden als Isa Kardinaal, Lotte Keukelaar, Daliyah de Klonia, Danique Tolhoek en Jade van Hensbergen geselecteerd. Ook zij ontbraken dus logischerwijs op het trainingsveld.

Onze fotograaf was bij een gedeelte van training en schoot enkele prachtige platen.

Gerelateerde artikelen

Vertrek Leuchter

Romée Leuchter vertrekt bij Ajax Vrouwen

Romée Leuchter vertrekt deze zomer uit Amsterdam. De 23-jarige spits heeft een overeenkomst getekend bij het Paris Saint-Germain Féminines. Het contract van de topscorer aller tijden van de Ajax Vrouwen was deze zomer afgelopen, waardoor zij transfervrij naar de Franse club vertrekt.

Tags

  • #Leuchter

Socials

Leuchter Header Video 3

Leuchter | All-time topscorer van Ajax Vrouwen

Met de overstap naar Frankrijk vertrekken er een heleboel doelpunten uit Amsterdam. Romée Leuchter liep tijdens de drie seizoenen in het wit-rood-wit bijna een-op-een. De teller stopt bij 86 doelpunten in 89 wedstrijden voor Ajax. Bedankt, topscorer aller tijden van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #Leuchter

Socials

Leuchter Interview Afscheid

Leuchter: 'Heel dankbaar dat ik voor deze club heb mogen spelen'

De all-time topscorer van de Ajax Vrouwen gaat de club verlaten. Romée Leuchter verruilt Amsterdam voor Parijs om te gaan spelen voor Paris Saint-Germain Féminines. Het voelt raar voor de spits om na te denken over haar vertrek. "Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn periode bij Ajax."

Tags

  • #Leuchter

Socials