Yohannes verkozen tot Talent van het Jaar bij de Ajax Vrouwen

Yohannestalentvanhetjaar
Yohannestalentvanhetjaar

Lily Yohannes is uitgeroepen tot Talent van het Jaar bij de Ajax Vrouwen. Daarmee is de zestienjarige Ajacied de opvolger van Isa Kardinaal, die deze prijs vorig jaar in ontvangst nam. Het Talent van het Jaar wordt toegekend door de technische staf.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Yohannes beleefde dit seizoen haar doorbraak bij de Ajax Vrouwen. In haar eerste jaar bij de hoofdmacht speelde het talent 31 officiƫle wedstrijden. Hierin was ze goed voor vijf doelpunten en acht assists. Yohannes was hiermee binnen de selectie van de Ajax Vrouwen als aangever het vaakst betrokken bij een doelpunt.

Talentvanhetjaar

In 2022 werd de prijs voor Talent van het Jaar voor het eerst uitgereikt bij de Ajax Vrouwen. Onderstaand zie je een overzicht van alle winnaars tot dusver:

2024 Lily Yohannes
2023 Isa Kardinaal
2022 Regina van Eijk

Gerelateerde artikelen

Lilyyohannes1920

De maanden van Yohannes in foto's: 'Hardste geluid ooit'

Oud-Ajax-coach Erik ten Hag predikte altijd het adagium 'goed genoeg is oud genoeg'. Een motto dat de club, waar 'For The Future' hoog in het vaandel staat, als gegoten zit. Dat er nu bij de Ajax Vrouwen een nieuwe groeibriljant opstaat, past als geen ander bij de visie van de Amsterdamse voetbalclub. Slechts zestien jaar jong, een profcontract op zak en gedebuteerd in zowel de Eredivisie als de UEFA Women’s Champions League; maak aan de hand van vijf foto's kennis met Lily Yohannes.

Tags

  • #Yohannes
  • #UWCL

Socials

Header1280 (4)

Lily Yohannes tekent contract bij Ajax Vrouwen

Lily Yohannes heeft donderdag haar handtekening gezet onder haar eerste contract bij de Ajax Vrouwen. De overeenkomst loopt van 30 juni 2023 tot en met 30 juni 2026. De vijftienjarige Yohannes zal vanaf de zomer toetreden tot de selectie van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #Yohannes
  • #AjaxVrouwen

Socials