Steven Bergwijn

Steven Bergwijn maakte in de zomer van 2022 de overstap van het Engelse Tottenham Hotspur naar Ajax. De aanvaller, die ook al in de jeugd van de Amsterdammers speelde, maakte zijn officiële debuut tijdens de Johan Cruijff Schaal tegen zijn oude ploeg PSV: 3-5.

Rugnummer

7
Volg Stevie
Steven Bergwijn

Speler Statistieken ?? "".ToLower()

Over Stevie

Positie Aanvaller
Geboren 08-10-1997
Lengte 171 cm
Nationaliteit Nederland
Onder contract sinds 08-07-2022
Nieuws artikelen

Bergwijn Brobbey EK

EK-overzicht | Het programma voor onze Ajacieden

UEFA EURO 2024 gaat vrijdag van start in Duitsland. Het thuisland neemt het dan in de Allianz Arena in München op tegen Schotland. De dag erna kunnen de eerste Ajacieden in actie komen op het Europese eindtoernooi, als Kroatië het opneemt tegen Spanje. Check hier het hele speelschema van onze Ajacieden.

Tags

  • #EK2024

Socials

Brobbeycanadaheader

Oranje met Brobbey en Bergwijn langs Canada

Het Nederlands elftal heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het EK 2024 succesvol afgesloten. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman versloeg Canada donderdagavond met ruime cijfers: 4-0. Ajacieden Brian Brobbey en Steven Bergwijn maakten minuten in De Kuip.

Tags

  • #EK2024

Socials

Brobbey Bergwijn Voorselectie

Brobbey en Bergwijn in voorselectie Oranje voor EK 2024

Brian Brobbey en Steven Bergwijn zijn opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK komende zomer in Duitsland. De groep bestaat momenteel uit dertig man en wordt nog teruggebracht naar maximaal 26 spelers.

Tags

  • #EK2024

Socials

Stevie's Teamgenoten