Diant Ramaj

Diant Ramaj mag zich sinds augustus 2023 Ajacied noemen. De Duitse goalie met Kosovaarse roots tekende een contract tot en met 30 juni 2028. In Amsterdam speelt Ramaj onder rugnummer 40. Hij koos bij zijn vorige clubs Eintracht Frankfurt en FC Heidenheim ook dat rugnummer.

Rugnummer

40
Volg Diant
Diant Ramaj

Spelers statistieken

Doelpoging conversie

0% Doelpoging conversie

Verdedigende duels gewonnen

71% Verdedigende duels gewonnen

Aanvallende duels gewonnen

100% Aanvallende duels gewonnen

Aangekomen passes

77% Aangekomen passes

Speler statistieken

Over Diant

Positie Keeper
Nationaliteit Germany
Geboren 19-9-2001
Lengte 188 cm
Gespeelde wedstrijden 27
In de basis 25
Ingevallen 2
Gewisseld 0
Onder contract sinds 3-8-2023

Nieuws artikelen

Ramaj1920 (2)

Diant Ramaj voorlopig uitgeschakeld

Diant Ramaj zal voorlopig niet in actie komen voor Ajax. De 22-jarige doelman kwam donderdagavond in de blessuretijd van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles na een luchtduel met Finn Stokkers verkeerd terecht. Dit resulteerde in een breuk in zijn linkerelleboog, waardoor het huidige seizoen waarschijnlijk voorbij is voor hem.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Ramajglimlachen1920

Ramaj: 'Onze mentaliteit maakte het verschil'

Diant Ramaj speelde een belangrijke rol bij de 1-2-overwinning in Noorwegen tegen Bodø/Glimt in de UEFA Conference League. De doelman hield met een paar prachtige reddingen Ajax op de been. Hij keek logischerwijs met plezier terug op de winst en benadrukte vooral dat het een teamprestaties was. "Onze mentaliteit maakte het verschil. We hebben hard gevochten."

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials

Ramaj1920

Clip | Diant Ramaj blinkt uit in Deventer

Diant Ramaj beleefde afgelopen zondag een uitstekende middag op bezoek bij Go Ahead Eagles. De 22-jarige sluitpost verrichte meerdere belangrijke reddingen in De Adelaarshorst en hield Ajax zodoende op de been. Mede dankzij zijn puike optreden wonnen de Amsterdammers met 2-3 in Deventer.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Diant's Teamgenoten