Diant Ramaj

Diant Ramaj is sinds augustus 2023 Ajacied. De Duitse goalie met Kosovaarse roots tekende een contract tot en met 30 juni 2028. In Amsterdam speelt Ramaj onder rugnummer 40. Hij koos bij zijn vorige clubs Eintracht Frankfurt en FC Heidenheim ook dat rugnummer.

Rugnummer

40
Volg Diant
Diant Ramaj

Speler Statistieken ?? "".ToLower()

Over Diant

Positie Keeper
Geboren 19-09-2001
Lengte 189 cm
Nationaliteit Duitsland
Onder contract sinds 03-08-2023
Nieuws artikelen

Interview Ramaj

Ramaj terug na blessure: 'Kan weer honderd procent geven'

Diant Ramaj liep eind vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles een breuk in zijn linkerelleboog op. De Ajax-goalie is inmiddels volledig hersteld en blij om weer op het veld te staan met zijn teamgenoten, een nieuwe hoofdtrainer en keeperstrainer. "Ik vind zijn houding fijn en het gevoel dat hij geeft aan het team en aan de andere trainers en staf."

Tags

  • #Ramaj

Socials

KEEPERSITEM RAMAJ Still

De kunst van keepers: een diepgaande analyse met Ramaj

Ontdek de wereld van keeperskunsten met Diant Ramaj. In dit item van Inside Ajax bespreken we met de Ajax-sluitpost de kwaliteiten van tien topdoelmannen. Van fenomenale reflexen tot ongeëvenaarde leiderschapsvaardigheden: elk aspect wordt grondig geanalyseerd.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Ramaj1920 (2)

Diant Ramaj voorlopig uitgeschakeld

Diant Ramaj zal voorlopig niet in actie komen voor Ajax. De 22-jarige doelman kwam donderdagavond in de blessuretijd van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles na een luchtduel met Finn Stokkers verkeerd terecht. Dit resulteerde in een breuk in zijn linkerelleboog, waardoor het huidige seizoen waarschijnlijk voorbij is voor hem.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Diant's Teamgenoten