Ajax Podcast | Warming Up: op bezoek in Kralingen

Rensch Scoort 1280
Rensch Scoort 1280

Aan de vooravond van Excelsior - Ajax blikken we in de Ajax Podcast vooruit op het uitduel in Rotterdam. We nemen je mee door de historie van deze Eredivisie-wedstrijd, waarin Hedwiges Maduro, Jeroen Verhoeven en een heel bijzondere pinchhitter een rol spelen.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

 

We hebben het ook nog over de Officiële Ajax Podcast vanuit de mancave van Andy van der Meijde. Die aflevering is hier te vinden.

Ask Ajax
Onder de noemer 'Ask Ajax' zijn wij op zoek naar antwoorden op de leukste vragen over Ajax. Deze week beantwoorden we een vraag van Tiemen over het aantal shirts dat Ajacieden per seizoen tot hun beschikking krijgen. Heb jij ook een vraag over de club? Stel hem dan nu via podcast@ajax.nl. Hier kun je ook terecht voor al je vragen of suggesties aan het Ajax Podcast-team.

Luister de wedstrijd Excelsior - Ajax op zaterdag 19 augustus om 16:30 live op Ajax Radio.

Deze aflevering is via JUKE en de Ajax-kanalen te beluisteren en op alle andere podcastplatforms. Vergeet je niet te abonneren via jouw favoriete platform zodat je nooit meer een aflevering hoeft te missen.

Abonneer je via:
🔈 Spotify
🍏 Apple

Via JUKE kun je ook de eerdere afleveringen van de Ajax Podcast terugluisteren.

Gerelateerde artikelen

Betterprepared1

Better Prepared | Excelsior - Ajax

In deze nieuwe aflevering van Better Prepared zie je hoe Klaas Jan Huntelaar in 2006 drie goals maakte tegen Excelsior. Daarnaast kan Steven Bergwijn bij een doelpunt in Kralingen in een mooi rijtje terecht komen. Wil je nog meer weetjes en feitjes scoren over het uitduel met de Rotterdammers? Check dan deze editie van Better Prepared.

Tags

  • #BetterPrepared
  • #EXCAJA

Socials

Klaassen1920

Klaassen: 'Spelen niet zoals we willen'

Ajax is in Rotterdam niet verder gekomen dan een 2-2-gelijkspel tegen Excelsior. Voor Ajax vonden Brian Brobbey en Davy Klaassen nog wel het net. In dit liveblog lees je alles terug over de wedstrijd tegen de Rotterdammers.

Tags

  • #EXCAJA

Socials

Steijn Training 1808 1920

Steijn: 'Er is veel gebeurd, maar focus ligt op Excelsior'

Maurice Steijn blikt terug op een week waarin veel gebeurde én kijkt vooruit naar het uitduel met Excelsior. De Ajax-trainer is blij met de nieuwelingen en spreekt over de keepers, de Europese tegenstander en de komende periode.

Tags

  • #Steijn
  • #EXCAJA

Socials