Julian Rijkhoff

Julian Rijkhoff keerde in de winter van 2024 terug van Borussia Dortmund naar Ajax. De aanvaller tekende een contract tot en met 30 juni 2027, met nog een optie voor een extra seizoen. De aanvaller uit Purmerend doorliep de jeugdopleiding in Amsterdam van 2013 tot en met 2021. In de drie seizoenen in Duitsland speelde de spits vooral voor Borussia Dortmund O19.

Rugnummer

19
Volg Julian
Julian Rijkhoff

Spelers Statistieken ?? "".ToLower()

Doelpoging conversie

0% Doelpoging conversie

Verdedigende duels gewonnen

0% Verdedigende duels gewonnen

Aanvallende duels gewonnen

21% Aanvallende duels gewonnen

Aangekomen passes

77% Aangekomen passes

Speler Statistieken ?? "".ToLower()

Over Julian

Positie Aanvaller
Geboren 25-01-2005
Lengte 180 cm
Nationaliteit Netherlands
Gespeelde wedstrijden 8
In de basis 0
Ingevallen 8
Gewisseld 0
Onder contract sinds 01-02-2024

Nieuws artikelen

Still Rijkhoff

Portret | Julian Rijkhoff over jeugdherinneringen en Ajax-dromen

We zijn een dag samen met Julian Rijkhoff, de spits die afgelopen winter is teruggekomen naar Amsterdam. Na zijn jeugdjaren bij Ajax heeft hij zijn focus gericht op de toekomst. Samen keren we terug naar het voetbalpleintje waar hij als kleine jongen altijd te vinden was, praten we over zijn inspiratie en halen herinneringen op aan zijn jeugd. Hoewel zijn debuut al een droom is die uitkwam, koestert Rijkhoff nog vele ambities. Dit gesprek biedt een blik in het leven en de carrière van deze veelbelovende voetballer.

Tags

  • #Rijkhoff

Socials

Rijkhoff Zit 1920

Rijkhoff over juichen: 'Dacht doe eens iets geks'

Julian Rijkhoff en David Kalokoh loodsten Jong Ajax vrijdag langs Jong PSV. Het tweetal stond na afloop met een grote glimlach voor de camera. "Met Rijkhoff erbij speel ik weer vaker op mijn eigen positie. Hoe meer ik daar speel, hoe beter ik me voel."

Tags

  • #Rijkhoff
  • #Kalokoh

Socials

20230927 Ajax GOTM Foto 01

Goal of the Month | Rijkhoff, Hoekstra, Berghuis, Taylor, De Koning

Februari zit erop. Dat betekent dat jullie weer mogen stemmen op de Goal of the Month. Welk doelpunt vonden jullie de mooiste van tweede maand van 2024? Ga jij voor de rake schuiver van Julian Rijkhoff? Het lobje van Steven Berghuis of de poeier van Tiny Hoekstra in de winkelhaak? De Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM

Socials

Julian's Teamgenoten