Ajax Podcast | Warming Up: op naar de return in Amsterdam

Taylorbrobbey1920
Taylorbrobbey1920

Over een kleine week speelt Ajax de return in de play-offs van de UEFA Europa League tegen Ludogorets. De ploeg van Maurice Steijn verdedigt een 4-1-voorsprong. In deze aflevering kijken we vooruit op die wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. Daarnaast blikken we terug op de Ajax Vrouwen Fandag leren we je hoe je de namen van de drie nieuwste aanwinsten uitspreekt.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials


In deze nieuwe aflevering komen de volgende nieuwtjes voorbij;

  1. Maurice Steijn prijst de effectiviteit bij Ajax
  2. Jay Gorter en zijn Europese debuut
  3. De presentatie van Anton Gaaei
  4. Sven Mislintats lovende woorden over aanwinst Gastón Ávila
  5. Een terugblik op de Ajax Vrouwen Fandag

Daarnaast staan we stil bij de 60ste verjaardag van een legendarisch Ajacied. In aflevering 48 van de Ajax Podcast, die hier te beluisteren is, hoor je hem uitgebreid aan het woord.

Ask Ajax
Heb jij nou altijd al een vraag gehad over Ajax? In de rubriek ‘Ask Ajax’ mag jij ons alles vragen en gaan wij voor jou op zoek naar de juiste persoon binnen de club die jouw vraag kan beantwoorden. Deze week zochten wij met travel manager Sascha uit hoe Ajax een hotel boekt voor een Europese uitwedstrijd.

Heb jij ook een vraag voor Ask Ajax? Stuur dan nu een mailtje naar podcast@ajax.nl. Luister je via Spotify, dan kun je de vraag ook stellen via de Q&A. De leukste vraag van de maand belonen we met een Ajax-shirt.

Luister de wedstrijd Ajax – Ludogorets op donderdag 31 augustus op Ajax Radio, om 20:00 wordt er afgetrapt in de Johan Cruijff Arena.

Gerelateerde artikelen

Training1920

Liveblog | Terug naar Nederland ✅

Ajax heeft donderdagavond goede zaken gedaan in Europa. In het heenduel in de play-offs van de UEFA Europa League wonnen de Ajacieden op bezoek bij Ludogorets met 1-4. In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in Razgrad.

Tags

  • #UEL
  • #LUDAJA

Socials

Hatopass1920 (1)

In beeld | Ludogorets - Ajax

Ajax heeft donderdagavond op bezoek bij Ludogorets met 1-4 gewonnen dankzij doelpunten van Mohammed Kudus (3) en Brian Brobbey. Bekijk hier alle wedstrijdbeelden terug.

Tags

  • #UEL
  • #LUDAJA

Socials