Ajax Talentendagen op locatie

Ajax Talentendagen op locatie

Ajax organiseert in de maanden september, oktober en november in samenwerking met ABN AMRO (partner van de Toekomst) de Ajax Talentendagen op locatie. Een evenement waarmee Ajax in meerdere regio’s op zoek gaat naar voetbaltalentjes.

Patrick Ladru (Manager Jeugdscouting): ,,We hopen nog steeds die ene mooie parel te vinden, vandaar dat we onder andere de Talentendagen op locatie organiseren met onze samenwerkende verenigingen. Tijdens deze dagen zijn er veel scouts van Ajax aanwezig om de beste talenten eruit te halen. Ik hoop dat er veel inschrijvingen zullen volgen en dat we deze dagen voor een ieder succesvol kunnen afsluiten."

Op woensdagmiddag 28 september vindt de eerste Ajax Talentendag plaats in de regio Zuid-Holland, bij voetbalclub SV Hillegom. In de weken daarna worden in de regio’s Utrecht (v.v. Hoogland), Amsterdam (A.V.V. Zeeburgia) en Noord-Holland (Koninklijke. HFC) de volgende edities georganiseerd. Alleen voetbaltalentjes uit 2008, 2009 of 2010 en uit de regio waarin de Ajax Talentendag wordt georganiseerd, kunnen deelnemen.

Zowel spelers als keepers kunnen zich inschrijven.

Dit zijn de data van de Talentendagen op locatie:

Woensdagmiddag 28 september bij SV Hillegom
Woensdagmiddag 12 oktober bij v.v. Hoogland
Woensdagmiddag 02 november bij A.V.V. Zeeburgia
Woensdagmiddag 9 november bij Kon. HFC

Via onderstaande button kunnen kinderen zich vanaf nu inschrijven en meer te weten komen over de Talentendag bij hun in de buurt.

Inschrijfformulier