Kaartverkoop Ajax - Olympique Lyon

Kaartverkoop Ajax - Olympique Lyon

Nu we Schalke 04 hebben uitgeschakeld, kunnen we onze aandacht richten op de halve finale van de Europa League. Daar treffen we Olympique Lyon. De Fransen komen op 3 mei onze kant op, waarna wij de return op 11 mei in Lyon spelen. Thuis trappen we af om 18:45 uur en uit om 21:05 uur.

De vanafprijs voor een ticket voor het thuisduel is voor seizoenkaarthouders € 38,70 (exclusief € 3 servicekosten). Normaal gesproken kunnen zij twee kaarten per persoon bestellen. Voor deze thuiswedstrijd geldt dat echter niet. Omdat we graag al onze trouwe seizoenkaarthouders de kans willen geven om dit duel bij te wonen, hebben we besloten dat elke Ajacied maximaal één kaartje kan bestellen. Het is daarbij mogelijk om naast elkaar te zitten. Mocht dit de wens zijn, dan moet één iemand kaarten bestellen en ervoor zorgen dat hij of zij alle barcodes van het gezelschap bij de hand heeft.

10% korting seizoenkaarthouders
De gebruikelijke 10% korting voor Ajacieden met een seizoenkaart loopt tot en met aanstaande maandag. Daarnaast is de kans aanwezig dat je op je eigen plek kunt plaatsnemen, maar helaas kunnen we dit niet garanderen.

Eventueel extra kaarten
Zoals wel vaker het geval is komen er in een later stadium waarschijnlijk kaarten vrij. De UEFA kan bijvoorbeeld besluiten om minder kaarten af te nemen dan in eerste instantie is afgesproken. Mocht dat gebeuren dan hebben leden van de Supportersvereniging nog één dag voorrang op Ajacieden met een Club Card.

Verkoopschema Ajax - Olympique Lyon
Ongeacht de tegenstander houden we (onder voorbehoud) het onderstaande verkoopschema aan. Doordat de vraag naar kaarten zo groot is, kan het zijn dat Club Card-houders helemaal niet aan bod zullen komen. Om diezelfde reden verwachten we veel telefoonverkeer, waardoor we niet iedereen direct kunnen helpen en je mogelijk lang in de wacht zal staan. Dit wetende hebben we alle relevante informatie in een mail gezet. Zodra je kaarten kunt bestellen, sturen wij dit bericht jouw kant op.

Vanaf donderdag 27 april 10.00 uur start de verkoop voor mindervaliden Club Card-houders.

TICKETS