Tickets FC Groningen - Ajax (05-03-2017)

Tickets FC Groningen - Ajax (05-03-2017)

FC Groningen - Ajax / Euroborg / Zondag 5 maart 2017, 14.30 uur / Eredivisie / Prijs € 35,84 (buscombi) - € 21,- (autocombi) / Er zijn 1100 kaarten beschikbaar.

Bestel hier je kaart

Let op! De wedstrijd wordt pas getoond in de Ticketshop nadat je bent ingelogd en is afhankelijk van het aankooprecht conform onderstaand verkoopschema.

Verkoopschema

Kaarthouder
Start verkoop vanaf
Aantal kaarten per (S)CC
NL+ Seizoen Club Card
11-02-2017 10:00 uur
1
NL Seizoen Club Card
18-02-2017 10:00 uur
1
NL Ajax Life Club Card
22-02-2017 10:00 uur
1
NL Ajax Jonge Schare Club Card
22-02-2017 10:00 uur
1
Einde verkoop
24-02-2017 23:59 uur

Prijs buscombi €35,84

Prijs autocombi € 21,-

Vervoer - Opstappen - Omwisselen

FC Groningen - Ajax betreft een verplichte auto/buscombi. Er zijn 300 kaarten beschikbaar voor de autocombi vanuit Drachten. Hierbij geldt dat er minimaal 3 supporters per auto dienen te reizen naar het stadion. Wil je hier gebruik van maken dan dien je te kiezen voor 'Autocombi' tijdens je aankoop. Voor de overige 800 beschikbare kaarten geldt een buscombi vanaf de Amsterdam ArenA, je kiest dan voor 'Buscombi' tijdens je aankoop.

Daarnaast organiseert de Supportersvereniging Ajax busvervoer vanuit verschillende opstaplocaties naar deze wedstrijd. Supporters met een kaart voor de autocombi krijgen geen toegang tot het busvervoer. Andersom is het niet mogelijk om met een kaart voor de buscombi per auto af te reizen naar Groningen.

Toegangsbewijs

Als je een kaart koopt ontvang je geen toegangsbewijs. De (Seizoen) Club Card met Uitkaart geldt namelijk als toegangsbewijs. Jouw uitkaart dient - voor aanvang van de wedstrijd – gescand te worden door de aanwezige Ajax stewards. Zonder (Seizoen) Club Card verkrijg je geen toegang.
Persoonlijke uitkaart + legitimatie verplicht, bij overname dient eerst jouw eigen kaart gescand te worden + de kaart van de koper moet gescand worden.

Busvervoer Ajax Life

Ajax Life organiseert naar de meeste uitwedstrijden busvervoer.
Opstapplaatsen: Amsterdam (Middenweg), Leiden en Den Bosch. Wil je gebruik maken van het busvervoer van Ajax Life, dan dien je een kaart aan te schaffen voor de opstapplaats 'AMS', Amsterdam.
Alle informatie over busreizen.

Overname
Let op: Bij een overname dien je op te stappen bij de opstapplaats van de koper. Indien dit bijvoorbeeld 'Alternatief' is dan dien je daar ook op te stappen / je overname te laten scannen..

Een seizoen(uit)kaart (lees: toegangskaart) is alleen overdraagbaar tussen uitkaarthouders onderling. Je bent bij iedere Nationale uitwedstrijd verplicht om jouw persoonlijke uitkaart + geldig legitimatiebewijs te tonen. Bij een overname dient eerst jouw eigen kaart gescand te worden + de kaart van de koper moet gescand worden.

Controleer scanpunten

Je dient je scanpunten te controleren via Mijn Ajax. Deze wordt 2-wekelijks geupdate. Let op; je bent zelf verantwoordelijk voor de controle van je behaalde scanpunten, indien scanpunten (onterrecht) ontbreken dien je dit direct aan te geven.
Naar Mijn Ajax.

Uitkaart behouden

Via Mijn Ajax kun je zelf de status van je (Seizoen) Club Card bekijken, je scanpunten inzien, je gegevens aanpassen en je barcode opvragen. Een online tool die je 24 uur per dag 7 dagen in de week inzicht geeft in de status van jouw Ajax (seizoen) Club Card en je persoonlijke gegevens.

Op Mijn Ajax staan al je behaalde scanpunten van het seizoen 2016-2017. Scanpunten behaal je als je Nationale of Europese uitwedstrijden bezoekt en het aantal bepaalt je 'uitkaartrecht'.

Je dient dan zelf je scanpunten tijdig te controleren. Je hebt tot 2 wedstrijden (2 weken indien er geen (uit)wedstrijden zijn binnen deze periode) terug de tijd om te reageren. Hierna vervalt iedere mogelijkheid om te corresponderen over je scanpunt. Dit in verband met de data die wij kunnen achterhalen in het systeem.

Regels voor scanpunten:

Eredivisie
Minder dan 2 wedstrijden bezocht = geen Nationale uitkaart
Tussen 2 en 10 wedstrijden bezocht = Nationale uitkaart (NL)
Minimaal 11 wedstrijden bezocht = Nationale voorrangsuitkaart (NL+)