Tickets NEC - Ajax (08-04-2017)

Tickets NEC - Ajax (08-04-2017)

NEC - Ajax / Goffertstadion / Zaterdag 8 april 2017, 19.45 uur / Eredivisie / Prijs € 34,94 (buscombi) / Er zijn 500 kaarten beschikbaar.

Uitverkocht!

Let op! De wedstrijd wordt pas getoond in de Ticketshop nadat je bent ingelogd en is afhankelijk van het aankooprecht conform onderstaand verkoopschema.

Verkoopschema

Kaarthouder
Start verkoop vanaf
Aantal kaarten per (S)CC
NL+ Seizoen Club Card
11-03-2017 10:00 uur
1
NL Seizoen Club Card
18-03-2017 10:00 uur
1
NL Ajax Life Club Card
29-03-2017 10:00 uur
1
NL Ajax Jonge Schare Club Card
29-03-2017 10:00 uur
1
Einde verkoop
31-03-2017 23:59 uur

Prijs buscombi €34,94

Vervoer - Opstappen - Omwisselen

NEC - Ajax betreft een verplichte buscombi. Er zijn 500 kaarten beschikbaar. Hierbij geldt dat er een alternatieve opstapplaats is. Wil je hier gebruik van maken dan dien je te kiezen voor de opstapplaats 'Alternatief' tijdens je aankoop, er zijn 100 plaatsen beschikbaar op de alternatieve opstapplaats. Voor de overige beschikbare kaarten geldt een buscombi vanaf de Amsterdam ArenA, je kiest dan voor 'Amsterdam' tijdens je aankoop. Uitsluitend de dan nog beschikbare opstapplaats wordt getoond in de ticketshop. Het achteraf wijzigen van opstapplaats is niet mogelijk.

Wanneer je een kaart hebt gekocht ontvang je in de week van de wedstrijd per e-mail de opstaptijden en omwissellocatie.

Toegangsbewijs

Als je een kaart koopt ontvang je geen toegangsbewijs. De (Seizoen) Club Card met Uitkaart geldt namelijk als toegangsbewijs. Jouw uitkaart dient - voor aanvang van de wedstrijd – gescand te worden door de aanwezige Ajax stewards. Zonder (Seizoen) Club Card verkrijg je geen toegang.
Persoonlijke uitkaart + legitimatie verplicht, bij overname dient eerst jouw eigen kaart gescand te worden + de kaart van de koper moet gescand worden.

Busvervoer Ajax Life

Ajax Life organiseert naar de meeste uitwedstrijden busvervoer.
Opstapplaatsen: Amsterdam (Middenweg), Leiden en Den Bosch. Wil je gebruik maken van het busvervoer van Ajax Life, dan dien je een kaart aan te schaffen voor de opstapplaats 'Amsterdam'.
Alle informatie over busreizen.

Overname
Let op: Bij een overname dien je op te stappen bij de opstapplaats van de koper. Indien dit bijvoorbeeld 'Alternatief' is dan dien je daar ook op te stappen / je overname te laten scannen..

Een seizoen(uit)kaart (lees: toegangskaart) is alleen overdraagbaar tussen uitkaarthouders onderling. Je bent bij iedere Nationale uitwedstrijd verplicht om jouw persoonlijke uitkaart + geldig legitimatiebewijs te tonen. Bij een overname dient eerst jouw eigen kaart gescand te worden + de kaart van de koper moet gescand worden.

Controleer scanpunten

Je dient je scanpunten te controleren via Mijn Ajax. Deze wordt 2-wekelijks geupdate. Let op; je bent zelf verantwoordelijk voor de controle van je behaalde scanpunten, indien scanpunten (onterrecht) ontbreken dien je dit direct aan te geven.
Naar Mijn Ajax.

Uitkaart behouden

Via Mijn Ajax kun je zelf de status van je (Seizoen) Club Card bekijken, je scanpunten inzien, je gegevens aanpassen en je barcode opvragen. Een online tool die je 24 uur per dag 7 dagen in de week inzicht geeft in de status van jouw Ajax (seizoen) Club Card en je persoonlijke gegevens.

Op Mijn Ajax staan al je behaalde scanpunten van 2016-2017. Scanpunten behaal je als je Nationale of Europese uitwedstrijden bezoekt en het aantal bepaalt je 'uitkaartrecht'.

Je dient dan zelf je scanpunten tijdig te controleren. Je hebt tot 2 de tijd om te reageren. Hierna vervalt iedere mogelijkheid om te corresponderen over je scanpunt. Dit in verband met de data die wij kunnen achterhalen in het systeem.

Regels voor scanpunten:

Eredivisie
Minder dan 2 wedstrijden bezocht = geen Nationale uitkaart
Tussen 2 en 10 wedstrijden bezocht = Nationale uitkaart (NL)
Minimaal 11 wedstrijden bezocht = Nationale voorrangsuitkaart (NL+)