Update: kaartverkoop Ajax - Schalke 04

Update: kaartverkoop Ajax - Schalke 04

Ajax neemt het in de kwartfinale van de UEFA Europa League op tegen Schalke 04. De ploeg van voormalig Ajax-speler Klaas-Jan Huntelaar komt op 13 april naar de Amsterdam ArenA, waar om 21.05 uur wordt afgetrapt. De kaartverkoop voor dit duel begint zaterdag. We hebben alle informatie voor je op een rij gezet.

Ben je in het bezit van een Seizoenkaart? Dan kun je tijdens de voorrangsperiode maximaal twee kaarten bestellen vanaf € 31,50 per kaart. Seizoenkaarthouders op de F-Side kunnen maximaal één kaart bestellen. Dat geldt ook voor Ajacieden met een lidmaatschap bij de Supportersvereniging Ajax of een Ajax Club Card. Alleen geldt er voor hen een vanafprijs van €35. Voor de volgorde van verkoop verwijzen wij je graag naar het onderstaande schema.

Kaartverkoop uitduel
De return in Duitsland is 20 april, ook dan is 21:05 uur de aanvangstijd. Zodra we meer kaartverkoop informatie over het uitduel hebben, delen we dit gelijk via onze officiële kanalen. Je dient (minimaal) te beschikken over een Ajax Club Card (op je eigen naam) om in aanmerking te komen voor een kaart voor een uitwedstrijd.

Tekst en beeld: Ajax.nl