Menu
'Mijn vader is administrateur, mijn moeder huisvrouw'

'Mijn vader is administrateur, mijn moeder huisvrouw'

Hola, mi nombre es Mateo Cassierra. Voy a bloguear! Dit betekent dat ik deze maand debuteer als blogger van Ajax.nl. Ik houd jullie deze weken op de hoogte van mijn leven in Amsterdam en Colombia. Mijn 2e blog staat volledig in het teken van mijn familie!


Iedere maand houdt een Ajacied een blog bij voor Ajax.nl. Zij schrijven over hun leven en het reilen en zeilen rondom Ajax. Mateo Cassierra is deze maand onze blogger.


Waarom ik blog over mijn familie? Omdat ik een heel leuke en hechte familie heb. Mijn opa en oma leven nog en samen met mijn ouders zijn het allemaal hardwerkende mensen. Mijn vader is 43 jaar en administrateur van beroep, maar hij zit op dit moment zonder werk. Hij woont in Barbacoa. Mijn moeder is huisvrouw en woont in Cali. Daarnaast ben ik opgegroeid met 2 zussen. Zij studeren allebei aan de universiteit.

feliz cumpleańos mi producto te mereces siempre lo mejor del mundo TEAMOOOMUCHOOOOOOO MADRE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Mateo Cassierra Cjr (@cassierrajr) op

We vormen een hechte familie. Het belangrijkste voor mij is de warme band die ik met ze heb. Ik zit dan weliswaar aan de andere kant van de wereld, maar we hebben veel contact. Ik hecht veel waarde aan de familieband. Ik ben de afgelopen jaren gegroeid, als mens en als voetballer, daarbij is mijn familie heel belangrijk voor mij geweest.  

'Mijn familie volgt de wedstrijden van Ajax op de voet'

Mijn familieleden zijn allemaal gepassioneerde voetballiefhebbers. Alle mannen in de familie zijn sowieso dol op voetbal. Dat geldt ook voor mijn moeder. Mijn familie volgt de wedstrijden van Ajax op de voet via de televisie. Bij zondagmiddagwedstrijden van Ajax is het vanwege het tijdsverschil in Colombia nog ochtend. Dan zitten ze er al vroeg klaar voor!

Samen met opa en oma!
Samen met opa en oma!

Geloof en de Bijbel
Geloof is heel belangrijk voor ons. We zijn erg gelovig. Het geloof heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn opvoeding, maar ook op de weg die ik tot nu toe als mens heb afgelegd. Dankzij God heb ik het talent en de discipline om professioneel voetballer te zijn. 

'Wees niet bang voor iets waarbij God je gaat helpen'

Zowel in goede als in minder goede tijden speelt het geloof een belangrijke rol in mijn leven. Ik lees geregeld met plezier kleine gedeeltes van de Bijbel. Ik sluit deze blog graag af met een tekst die ik heb gedeeld op Instagram: 'no tengas temor a nada dios te ayudara.' Dat betekent: 'Wees niet bang voor iets waarbij God je gaat helpen.'  

Tot volgende week!

����❤️

Een bericht gedeeld door Mateo Cassierra Cjr (@cassierrajr) op

Lees ook: Mateo Cassierra: 'Ik voel me hier thuis'