Menu
Ajax Vrouwen gaan ook voor succesvolle competitiestart

Ajax Vrouwen gaan ook voor succesvolle competitiestart

Na het daverende Champions League-succes van de Ajax Vrouwen volgt zondag alweer de eerste competitiewedstrijd tegen Achilles '29. Voorafgaand aan het treffen op de Toekomst wordt uitgebreid stilgestaan bij behaalde successen, voordat het nieuwe Eredivisieseizoen in al zijn hevigheid losbarst.

De Ajax Vrouwen zijn sinds dinsdag terug op Nederlandse bodem na de succesvolle Europese campagne in Estland. Voorafgaand aan het eerste competitietreffen van het seizoen valt er genoeg te beleven op de Toekomst. Zo werken de Ajax Vrouwen een clinic af met ingeschreven deelnemers.

Op de foto met de schaal
Bovendien is het mogelijk om tussen 13:30 en 14:30 uur op de foto te gaan met de schaal en de beker, die door de Ajax Vrouwen afgelopen seizoen werden gewonnen. Ook is er na de wedstrijd volop tijd voor handtekeningen en selfies met de speelsters en worden er ballen in het publiek geschoten. Een tweede fotomoment met de in mei behaalde prijzen volgt tussen 15:00 en 16:00 uur. Als kers op de taart krijgen alle aanwezigen nog een kampioensposter mee.

Vanaf half 3 vormt het hoofdveld van de Toekomst het decor voor de wedstrijd Ajax Vrouwen - Achilles '29. Alle support is van harte welkom en zoals gebruikelijk is de toegang gratis.

Goooood morning! ☀️�� ↪️ Wij gaan naar de @UWCL! #UWCL

Een bericht gedeeld door Ajax Vrouwen (@ajaxvrouwen) op

Lees ook: Ajax Vrouwen op superieure wijze naar Champions League-ticket
Bekijk ook:
Highlights Ajax Vrouwen - Standard Luik

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst