Menu
Hartverwarmende Dag van de toekomst

Hartverwarmende Dag van de toekomst

Ajax kan terugkijken op een warmhartig samenzijn in de Amsterdam ArenA, waar de wedstrijd tegen Roda JC volledig in het teken stond van de Ajax Foundation. John Heitinga, ambassadeur van de Ajax Foundation, blikt tevreden terug op de Dag van de toekomst: ,,Heel mooi dat we de projecten van de Ajax Foundation op deze manier onder de aandacht kunnen brengen. Met de donaties en opbrengsten van vandaag, kunnen we nog meer mooie dingen doen."

Veiling van 20 unieke wedstrijdshirts
Foundation-voorman John Heitinga wist het publiek zondagmiddag goed mee te krijgen. Voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de rust konden supporters rekenen op een fraai programma en ludieke acties. Zo kan er tot en met woensdag 29 november worden geboden op unieke gesigneerde wedstrijdshirts via Ajax.nl/veiling.

Het is vandaag #dagvandetoekomst! ⚪️🔴⚪️

Heb jij al een gedragen, officieel wedstrijdshirt in jouw kledingkast hangen? Waarschijnlijk niet!

Pak deze unieke kans en steun de @AjaxFoundation ➡️ https://t.co/154df5glmn#ajarod pic.twitter.com/thPhnEN5jl

— AFC Ajax (@AFCAjax) 26 november 2017

Extra impuls dankzij verkoop stadionstoelen
In de rust ontving de Ajax Foundation een cheque van € 15.723, gedoneerd door de Amsterdam ArenA. Na de verbouwing van het stadion, verkocht de ArenA zijn oude stadionstoeltjes. Per verkocht stoeltje werd een percentage gedoneerd aan de Ajax Foundation. Dat leverde een fraai en zeer welkom bedrag op, waarmee de Foundation haar projecten een extra impuls kan geven.

Mooie opbrengst! ❕❗️❕#dagvandetoekomst pic.twitter.com/N9rZa6D9OH

— AjaxFoundation (@AjaxFoundation) 26 november 2017

Droom dichterbij brengen
Tijdens de Dag voor de Toekomst werd geld ingezameld voor Ajax Foundation-projecten waaronder VUmc Kinderstad, Only Friends G-voetbal, Cape Town Community Scheme, Life Skills & Clinics en Community Skills & Clinics. Met deze projecten zet de Foundation en maatschappelijk partner ABN Amro alles op alles om kinderen en jongeren onder 19 een stap dichter bij hun droom te brengen. Niet alleen door ze te helpen met het ontdekken en ontwikkelen van hun talent, maar ook door ze simpelweg een onvergetelijke dag te bieden.

John Heitinga en de Ajax Foundation willen de supporters ontzettend bedanken voor een hartverwarmende middag en gulle giften.

Naar de veiling!Lees ook: 'We doen het met z'n allen'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst