Menu
Jari Litmanen zoekt 2 huisgenoten voor Klassieker-weekend

Jari Litmanen zoekt 2 huisgenoten voor Klassieker-weekend

Jari Litmanen laat Finland achter zich en zoekt 2 enthousiaste en gezellige huisgenoten voor zijn tijdelijke huisje in Amsterdam. De legendarische oud-Ajacied betrekt een volledig ingericht Ziggo Huisje in de Johan Cruijff ArenA, tijdens het Klassieker-weekend, op 27 en 28 oktober.

Huisgenoot worden?
Potentiële huisgenoten van Jari kunnen zich inschrijven via www.ziggo.nl/jari. Het enige wat deelnemers hoeven te doen is aangeven met welke vriend, vriendin of familielid ze het Ziggo Huisje willen betrekken.

De winnaar, vergezeld door een vriend(in) of familielid, overnacht in het huisje in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober. Tijdens het weekend worden de huisgenoten verrast met verschillende activiteiten, waaronder een exclusief kijkje achter de schermen in de ArenA en het helpen bij de voorbereidingen voor de wedstrijd. Het absolute hoogtepunt is het kijken van de Klassieker samen met Jari, vanaf het eigen balkon.

Nog meer Ajax-prijzen
Naast deze Klassieker-actie zijn er ook (vip)kaarten voor Ajax – Feyenoord te winnen en kunnen kinderen als spelers/grensrechtersmascotte het veld op (tussen de 6 en 12 jaar oud). Om voor deze prijzen in aanmerking te komen, klik dan hier.

Tekst en beeld: Ajax.nl