Menu
Sensationele Open Dag!

Sensationele Open Dag!

Woensdag 3 augustus is het zover: de Ajax Open Dag! Dit jaar is er o.a. een wedstrijd tegen Omniworld, waarvoor je als lid van Ajax Jonge Schare VIP-kaarten kan bestellen (kijk op http://www.ajax.nl/show/id=1322/contentid=41859). Daarnaast is Ajax Jonge Schare prominent aanwezig met geweldige attracties op het Ajax Jonge Schare-plein met o.a. Panna KO, Kick Point, Free Kick Master en diverse andere attracties!


Wat dacht je van Panna K.O.: 1 tegen 1 straatvoetballen, waarbij je King kan worden en je kan kwalificeren voor het NK. Ook is DE staatvoetballer Jermaine Vanenburg,Daarnaast staat er ook de Free Kick Master: Yildrim en Zidane deden het afgelopen winter, kan jij het beter?


Ook is er Kick Point: hoe hard en goed kan jij eigenlijk een bal schieten?


Daarnaast staan er diverse attracties van Benji Fun, zoals een Spider Wall; een magnetische muur van 7 meter hoog, Acro Benji; proberen boven de 6 meter te springen en fietsen in de lucht met de Space Bikes.

Kortom: uitdaging volop! Kijk voor het volledige programma in Ajax Life nummer 1 (komt uit op dinsdag 2 augustus) of op http://www.ajax.nl/show/id=1220/contentid=41828