Menu
Weekend League: voorbereiden op Global Series play-offs

Weekend League: voorbereiden op Global Series play-offs

Terwijl het seizoen voor veel Ajacieden ten einde is, moeten de eSporters van Ajax nog vol aan de bak. In juni staan de belangrijke play-offs voor de Global Series op de rol, waarvoor goede training vereist is. Zowel Joey Calabro als Tore kwam dit weekend in actie. Zij behaalden respectievelijk een score van 28-2 en 27-3. Hagebeuk had een toernooi in Roemenië en kon daardoor niet in actie komen in de Weekend League.

Global Series FIFA 19
In juli en augustus vindt het FIFA-wereldkampioenschap plaats. De Ajacieden kunnen zich voor dit eindtoernooi kwalificeren via de play-offs van de Global Series, waaraan de beste 60 spelers op de Playstation en Xbox deelnemen. De play-offs worden op 19 juni in Duitsland gespeeld.

Weekend League

Calabro was dit weekend goed op dreef en verloor nipt 2 wedstrijden. Hierdoor behaalde de Amerikaan een score van 28-2 en eindigde hij als 59e van de wereld op de Xbox.

Het doel van de Amerikaan is om de komende weken constant top 100 te halen en zo in vorm te komen voor de play-offs van de Global Series. Op dit moment staat hij op plek 15 op de Global Series-ranglijst.

Resultaten Tore
Ook de 17-jarige Tore bereidde zich voor op de belangrijke play-offs. Hij speelde sinds de e-Champions League weer voor het eerst in de Weekend League. De Braziliaan verloor 1 wedstrijd meer dan Calabro en eindigde op 27-3.

Momenteel staat Tore op de 11e plek van de Global Series-ranglijst.

Tekst en beeld: Ajax.nl