Menu
Ajax Online Shop vernieuwd

Ajax Online Shop vernieuwd

De webshop van Ajax is sinds kort vernieuwd. Lees hieronder alles over de Ajax Online Shop.

Beste Ajax-fan,

Sinds augustus heeft Ajax de nieuwe Online Shop, ajaxshop.nl, geopend. De nieuwe webshop zorgt voor een veilige omgeving voor de Ajax-supporters waar het prettig winkelen is.

Je vindt in de shop het complete assortiment van Ajax-producten. Tevens biedt de officiële Ajax Online Shop als eerste de nieuwste Ajax-producten aan, maar ook exclusieve producten die alleen bij ons te verkrijgen zijn. Ook voor unieke aanbiedingen, voorinschrijvingen en promoties ben je bij de nieuwe Online Shop van Ajax op het juiste adres. Zo kun je momenteel een Ajax-shirt bestellen met gratis bedrukking! Bij de afhandeling van de orders zorgen wij dat alle op voorraad zijnde producten binnen 24u (op werkdagen) worden verstuurd, inclusief bedrukte shirts. Voor betaling heb je een brede keuze uit betaalmogelijkheden en de klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Kortom; het is zeker de moeite waard om ajaxshop.nl goed in de gaten te houden en te bezoeken. Graag houden wij jou ook op de hoogte van het laatste nieuws. Je kunt je hiervoor opgeven voor de ajaxshop.nl nieuwsbrief. Regelmatig ontvang je dan als eerste het nieuws over de nieuwste acties en producten. Indien je je voor 1 december aanmeldt, krijg je begin december een kortingsbon van € 5,00 voor je volgende aankoop in de Online Shop en maak je bovendien kans op een cadeaubon van € 250,00 of een van de tien cadeaubonnen van € 10,00 die je kunt besteden in de online shop van Ajax.

Let op: ook indien je je in het verleden al aangemeld had voor de nieuwsbrief van de Online Shop kun je dit het beste nogmaals doen. Helaas is bij de overgang van de oude naar de nieuwe shop de lijst met geregistreerden verloren gegaan. Als je toch al bekend bent in ons systeem dan zorgen wij er uiteraard voor dat je geen dubbele mailing van ons ontvangt!

Met vriendelijke groet,

Ajax Direct

Meld je aan voor de ajaxshop.nl nieuwsbrief

Naar de Ajax Online Shop