Menu
Droomweekend voor Team Ajax

Droomweekend voor Team Ajax

Een perfecte score leverden de eSporters van Ajax dit weekend. Van de in totaal 120 Weekend League-wedstrijden wonnen Dani Hagebeuk, Lev Vinken, Joey Calabro en Bob van Uden er allemaal 30 per persoon. Buiten de ongeslagen status in de Weekend League plaatsten Dani en Lev zich ook voor de FUT Champions Cup #3.

Voor Team Ajax was het de1e keer tijdens FIFA 19 dat het een perfecte score neerzette. Vorige week was het nog Bob die de enige wedstrijd verloor van M4RV van Bayer Leverkussen. Dit weekend eindigde Ajax wel met een ongeslagen status. De eSporters konden dan ook tevreden terugkijken op afgelopen weekend.

30-0 and probably another #1stintheworld pic.twitter.com/kDOcaejIEz

— Bob Michel van Uden (@AjaxBob95) 24 november 2018

Back to back 30-0!!! 119/120 this month🙌. pic.twitter.com/VB3ZKjdobn

— Ajax Lev (@AjaxLev63) 25 november 2018

✅ Qualified for FUT Champs cup 3.
#Backtoback 30-0. 💪

My plus and minus point(s) of this weekend:

➕ My only loss this weekend in both Weekend League and Qualification tournament was after golden goal against @F2Tekkz. 👍
➖ Gotta take out the small mistakes in build up.

— Dani Hagebeuk (@DaniHagebeuk) 26 november 2018

FUT Champions Cup #3
Buiten de 30 wedstrijden Weekend League die Team Ajax dit weekend speelde waren er ook kwalificaties voor de FUT Champions Cup #3. Dani en Lev slaagden er allebei in om genoeg wedstrijden te winnen en dus plaatsten zij zich voor het 5e grote toernooi. Voor het tweetal betekent dit dat zij zich tot nu toe voor 3 van de 5 grote toernooien hebben geplaatst.

I AM QUALIFIED FOR FUT CUP 3!!!!
I WON MY DECISIVE GAME ON PENS

Fut Cup 1 ✔
LQ Cup 1 ✖
Fut Cup 2 ✖
LQ CUP 2 ✔
FUT CUP 3 ✔

3/5 Really happy with it. Now focus on next week Fut Cup 1. This is the perfect weekend with a 30-0 aswell.

LETSGOOOO!!!!!! pic.twitter.com/mJfyLuIQjh

— Ajax Lev (@AjaxLev63) 25 november 2018

Aankomend weekend staat de FUT Champions Cup #1 op het programma. Met 3 deelnemers is Team Ajax goed vertegenwoordigd in Boekarest. Dani, Lev en Joey proberen op het 1e grote toernooi de beker mee naar Amsterdam te nemen. De resultaten van de eSporters zijn te volgen via de social media van Ajax eSports.

Bekijk ook:
'Carrièreswitch voor Dani Hagebeuk?'


Tekst en beeld: Ajax.nl