Menu
Debutant Tore zet perfecte score neer in de Weekend League

Debutant Tore zet perfecte score neer in de Weekend League

Team Ajax is 2019 goed begonnen. Bij het debuut van Tore voor Ajax eSports zette hij de perfecte score neer. Ook Dani Hagebeuk en Bob van Uden wonnen 30 van de 30 wedstrijden. Alleen Joey Calabro won niet al zijn wedstrijden dit weekend. Hij verloor 1 wedstrijd en zette zo de totaalscore van Team Ajax op 119 overwinningen. De eSporters van Ajax speelden dit weekend ook de kwalificatie voor de FUT Champions Cup #5, maar trokken uiteindelijk aan het kortste eind.

De Braziliaan Tore maakte dit weekend zijn debuut voor Team Ajax in de Weekend League. De nieuwe eSporter bewees meteen waarom hij gehaald was en won al zijn wedstrijden. Ook Dani en Bob zetten dezelfde prestatie neer in het 1e weekend van 2019. Alleen Joey moest 1 keer zijn meerdere erkennen in een tegenstander. Over het algemeen dus een goed begin van het jaar met een overall score van 119-1.

Trainingskamp

Om de rest van het seizoen optimaal te kunnen presteren is Team Ajax maandag afgereisd naar Amerika voor een trainingskamp. Hier zullen de Amsterdammers in de perfecte omstandigheden zich voorbereiden op het nieuwe jaar. Teammanager Absalom Warkor en de nieuwe personal trainer Mahdi gaan samen met Joey, Dani en Tore de komende week op zowel fysiek als mentaal gebied trainen.

Lees ook:
Ajax lanceert Ajax Gaming Academy

Tekst en beeld: Ajax.nl