Menu
Diverse training voor kleine groep

Diverse training voor kleine groep

Wegens interlandverplichtingen verscheen maar een kleine groep Ajacieden op het trainingsveld van de Toekomst. Onder toeziend oog van veel supporters werkte het uitgedunde selectie van Martin Jol een training af. Bekijk hier de foto's.

De Ajacieden kregen een breed scala aan oefeningen voorgeschoteld. Er werd onder andere getraind op koptechnieken, het inspelen en afwerken op doel en draaien en keren.

De overige internationals voegen zich volgende week donderdag weer bij de groep.


Iedereen kijkt toe hoe Dario Cvitanich de bal achter Jeroen Verhoeven kopt. Iedereen kijkt toe hoe Dario Cvitanich de bal achter Jeroen Verhoeven kopt.

Urby Emanuelson en Rob Wielaert voltooien een oefening. Urby Emanuelson en Rob Wielaert voltooien een oefening.

Wielaert slalomt met de bal tussen de gele poortjes door. Wielaert slalomt met de bal tussen de gele poortjes door.

Cvitanich in actie. Cvitanich in actie.

Jeroen Verhoeven en Kenneth Vermeer trainden met keeperstrainer Carlo l'Ami. Jeroen Verhoeven en Kenneth Vermeer trainden met keeperstrainer Carlo l'Ami.

Thimothée Atouba en Rasmus Lindgren, die maandagavond basisspelers waren in het duel Jong Ajax - Jong NEC, trainden apart met assistent-trainer John van 't Schip. Thimothée Atouba en Rasmus Lindgren, die maandagavond basisspelers waren in het duel Jong Ajax - Jong NEC, trainden apart met assistent-trainer John van 't Schip.

Emanuelson haalt hard uit. Emanuelson haalt hard uit.