Menu
Kaartverkoop Champions League

Kaartverkoop Champions League

Ajax speelt in de groepsfase van de UEFA Champions League tegen AC Milan, Real Madrid en Auxerre. Een schitterende groep, bij elkaar goed voor liefst 20 eindzeges in de Europacup I / Champions League. Let op: Wegens de overweldigende vraag naar passe-partouts voor de UEFA Champions League, is de verkoopperiode voor passe-partouts verlengd.

Wegens de overweldigende vraag naar passe-partouts voor de UEFA Champions League is de verkoopperiode voor passe-partouts verlengd tot en met dinsdag 14 september. Losse wedstrijdkaarten voor de drie afzonderlijke duels zullen vanaf woensdag 15 september 9.00 uur in de verkoop gaan.

Start verkoop alle Ajax Club Card-houders:
Vanaf woensdag 15 september 9:00 uur zijn kaarten voor de drie losse Champions League-wedstrijden tegen AC Milan, Auxerre en Real Madrid verkrijgbaar voor alle Ajax Club Card-houders (seizoenkaarthouders, leden Supportersvereniging Ajax en Ajax Club Cardhouders).

Start vrije verkoop:
Vanaf donderdag 16 september 9:00 uur start de vrije verkoop per wedstrijd. Kaarten zijn dan voor iedereen verkrijgbaar, ook zonder Club Card.

Het blijft ook nog mogelijk om passe-parouts aan te schaffen.

Heb jij de waardebon van je seizoenkaart nog niet gebruikt? Haal deze dan op via onderstaande link en gebruik deze bij het aanschaffen van je passe-partout.

Thuiswedstrijden UEFA Champions League
* Ajax - AC Milan dinsdag 28 september, 20.45 uur
* Ajax - Auxerre dinsdag 19 oktober, 20.45 uur
* Ajax - Real Madrid dinsdag 23 november, 20.45 uur

Koop hier je kaarten voor de Champions League

Kijk hier voor een verkooppunt van TicketBox bij jou in de buurt

Haal hier je waardebon op!