Menu
Voetbal mee op de Ajax Open Dag!

Voetbal mee op de Ajax Open Dag!

De Ajax Open Dag wordt dit jaar gehouden op donderdag 31 juli. Het evenement vindt plaats in en rondom de Amsterdam ArenA, op P2 en op sportcomplex de Toekomst. De Open Dag is gratis toegankelijk. Alle supporters van Ajax zijn uitgenodigd om samen het nieuwe seizoen in te luiden!

Naast P2 is er ook op sportpark De Toekomst een hoop te doen en te beleven! De jeugdopleiding opent haar poorten om jou te laten voetballen op de velden waar onze talenten en helden normaal gesproken spelen en trainen. Vanaf 12:00 uur kan je vrij inlopen bij diverse clinics, die worden verzorgd door Ajax Camps & Clinics. Laat je voetbalkwaliteiten zien en wordt nog beter!

Daarnaast zullen de 4 kampioensschalen aanwezig zijn op De Toekomst! Het is dé kans om op de foto te gaan met deze prachtige hoofdprijzen die ons aller Ajax de voorbije vier seizoenen vier keer op rij won. Dus niet alleen op P2 is genoeg te doen op de Open Dag maar ook op De Toekomst moet je zeker een kijkje nemen!

Meer informatie over de overige activiteiten inclusief plattegrond volgt de komende dagen!

Voetbal mee op de Ajax Open Dag én laat je vereeuwigen met de kampioensschalen! Voetbal mee op de Ajax Open Dag én laat je vereeuwigen met de kampioensschalen!

Programma*:
12:00 uur: P2, Amsterdam ArenA en de Toekomst open voor publiek
12:00-17:00 uur: Attracties en standjes open op P2
12:00-15:00 uur: Kijkje langs het veld Amsterdam ArenA
12:00-16:00 uur: Inloopclinics van Camps & Clinics op de Toekomst
15:30-16:00 uur: Spelerspresentatie op het podium P2
16:00-17:00 uur: Handtekeningensessie op P2
16:00-17:15 uur: Wedstrijd Lucky Ajax tegen de SuriLegends op de Toekomst
17:15 uur: Einde programma

*Programma en tijden zijn altijd onder voorbehoud

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Laat hier weten of je naar de Ajax Open Dag komt!